Pravno obvestilo

Zaščita pravic

Spletna stran http://www.papirnicar.si in vsa vsebina na njej je last Združenja papirne in papirno predelovalne industrije (ZPPPI) pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS). Vsa vsebina na tej spletni strani je informativne narave.

Omejena odgovornost

ZPPPI ne more odgovarjati za uporabo spletne strani http://www.papirnicar.si, niti za morebitno škodo, povzročeno z uporabo vsebin z omenjene spletne strani. Združenje PPPI si bo prizadevalo za pravilnost informacij, vendar se vse vsebine lahko spreminjajo kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov. ZPPPI ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin

Vsebina spletne strani http://www.papirnicar.si je uporabnikom na voljo za njihovo osebno uporabo, pri čemer uporabniki ne smejo kršiti avtorskih pravic lastnika strani, tj. ZPPPI. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Uporaba in distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela je dovoljena ob navajanju vira, tj. naslova spletne strani in lastnika na način: (Vir: http://www.papirnicar.si, Združenje papirne in papirno predelovalne industrije pri GZS).

Varovanje podatkov

ZPPPI bo z vsemi podatki, zbranimi na spletni strani http://www.papirnicar.si upravljala v skladu z veljavno zakonodajo.

Prijava na e-novice