Pravno obvestilo

Zaščita pravic

Spletna stran https://www.papirnicar.si in vsa vsebina na njej je last Združenja papirne in papirno predelovalne industrije (ZPPPI) pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS). Vsa vsebina na tej spletni strani je informativne narave.

Omejena odgovornost

ZPPPI ne more odgovarjati za uporabo spletne strani https://www.papirnicar.si, niti za morebitno škodo, povzročeno z uporabo vsebin z omenjene spletne strani. Združenje PPPI si bo prizadevalo za pravilnost informacij, vendar se vse vsebine lahko spreminjajo kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov. ZPPPI ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin

Vsebina spletne strani https://www.papirnicar.si je uporabnikom na voljo za njihovo osebno uporabo, pri čemer uporabniki ne smejo kršiti avtorskih pravic lastnika strani, tj. ZPPPI. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Uporaba in distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela je dovoljena ob navajanju vira, tj. naslova spletne strani in lastnika na način: (Vir: https://www.papirnicar.si, Združenje papirne in papirno predelovalne industrije pri GZS).

Varovanje podatkov

ZPPPI bo z vsemi podatki, zbranimi na spletni strani https://www.papirnicar.si upravljala v skladu z veljavno zakonodajo.

Prijava na e-novice