Predstavitev poklica papirničar na SIC Lj

vajeniški sistem šolanja

Nič še ni zamujeno! Predstavitve poklica papirničar se lahko udeležite v četrtek, 20. 6., ob 10. uri, na Strokovnem izobraževalnem centru Ljubljana, Ptujska ulica 6, Ljubljana.

Še niste povsem odločeni, kateri izobraževalni program izbrati? Nič hudega! Udeležite se predstavitve poklica papirničar, ki bo v četrtek, 20. 6. ob 10. uri na Strokovnem izobraževalnem centru v Ljubljani, Ptujska ulica 6. Na predstavitvi boste izvedeli, da se v poklicu papirničarja prepletajo znanja strojnika, kemika, računalničarja, mehatronika … Izvedeli boste, da v papirnicah ni nikoli dolgčas. Morda še ne veste, da papirnice želijo zaposlene za nedoločen čas, kar je odlična zaposlitvena priložnost. V proizvodnji papirja znanja ni mogoče pridobiti v kratkem času, zato šolanje za papirničarja poteka po vajeniškem sistemu, kar pomeni, da je po končanem šolanju služba tako rekoč zagotovljena.

In še to: Papirništvo je danes sodobna industrijska panoga, ki se obrača h krožnemu gospodarstvu, se močno informatizira, je napredna in okoljsko odgovorna, izboljšuje ogljični odtis in se usmerja predvsem na proizvodnjo papirja oziroma kartona za embalažo. (Naslovna fotografija: GZS/www.gzs.si/vajenistvo)

Postani car, Papirni.Car!

Postani car, Papirni.Car!

nazaj na aktualno
Prijava na e-novice